Red Hat: RHEV 3.2 released

Bookmark and Share

Red Hat, leverancier van opensourceoplossingen, kondigt de wereldwijde beschikbaarheid aan van Red Hat Enterprise Virtualization 3.2, met volledige ondersteuning van Storage Live Migration en een nieuw third-party plug-in framework. Red Hat Enterprise Virtualization -RHEV- is onderdeel van de open hybrid cloud oplossingen van Red Hat.

Open Hybrid Cloud

Red Hat Enterprise Virtualization 3.2 komt tegemoet aan een groeiende vraag in de markt naar open virtualisatie-oplossingen, zonder beperkingen op het gebied van performance, schaalbaarheid, beveiliging of features. Red Hat Enterprise Virtualization is een essentieel onderdeel van Red Hat Cloud Infrastructure. Deze combinatie van Red Hat Enterprise Virtualization, de cloud-enabled infrastructuur van Red Hat OpenStack, en het hybrid cloud-beheer van Red Hat CloudForms biedt klanten een volwaardige open hybrid cloud-oplossing. Dit is ideaal voor klanten die cloud-enabled applicaties en infrastructuur willen gaan gebruiken naast hun traditionele infrastructuur en in de loop der tijd verder willen migreren als hun organisatie daar om vraagt.

 

Koen van Bakel over RHEV op youtube

Red Hat Enterprise Virtualization 3.2 heeft een enorme hoeveelheid nieuwe mogelijkheden, waaronder:

  • Volledig ondersteunde Storage Live Migration, waarmee virtual machine images van een storage-domein naar een ander verplaatst kunnen worden, zonder onderbrekingen van de service.
  • Ondersteuning voor de nieuwste processors van Intel en AMD, inclusief de Intel Haswell-serie en AMD Opteron G5-processors.
  • Vernieuwingen inĀ storage-beheer, netwerkbeheer, fencing en energiebeheer, verbeteringen in de Spice-console en op het gebied van logging en monitoring.
Tagged with: , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.