Acer Liquid E2 smartphone road test, Stichting Kids at Play

Bookmark and Share

Video: Tony Thijs / Open Marketing Foundation

De nieuwste generatie smartphones van Acer heeft camerafuncties die er mogen wezen. Hier een opname met de nieuwe Liquid E2 Smartphone van de woordvoerder van de stichting Kids at Play. Deze sympathieke stichting organiseerde een sponsorloop in het Amsterdamse Vondelpark. De opbrengsten gaan naar kinderen in de ontwikkelingslanden.

,,Kids at Play bezoekt weeshuizen in ontwikkelingslanden. Waar primaire levensbehoeften alle aandacht opeisen, voorzien wij in de behoefte aan afleiding, plezier en sportiviteit. We leggen een speeltuin/sportveld aan, repareren en renoveren het weeshuis waar nodig en dragen zorg voor inspectie en onderhoud.´´

Meer info: facebook.com/stichtingKidsatPlay, www.kidsatplay.nl

De Acer Liquid E2

Na het succes van de Acer Liquid E1 en Z2, onthulde Acer onlangs de Liquid E2. De Liquid E2 richt zich specifiek op de multimediagebruiker en is de eerste Acer quad-core smartphone met optioneel slot voor een dubbele SIM-kaart. Hiermee profiteren gebruikers van het gemak van twee mobiele telefoons in één en kunnen zij persoonlijke en zakelijke communicatie eenvoudig beheren. High-performance quad-core processing in combinatie met een HSPA+ (tot 42Mbps) dataverbinding waarmee favoriete apps snel reageren en soepel werken, terwijl webpagina’s en streaming-media zeer snel worden geladen. Alles reageert direct.

Camera

De Liquid E2 is uitgerust met een 8MP camera met nul ontspanvertraging, zodat elk moment direct kan worden vastgelegd wanneer op de sluiterknop wordt gedrukt. Met snelle continu-opnamen kunnen gebruikers tot 8 foto’s per seconde nemen door de camera-sneltoets ingedrukt te houden. Terwijl gebruikers met de camera alles om hen heen kunnen vastleggen, biedt het grote 4,5″ QHD-scherm op basis van IPS-technologie met grote kijkhoek volop mogelijkheden voor het samen met vrienden of familie genieten van foto’s of video’s. De camera is ook geschikt voor het opnemen van scherp 1080p videobeeld met 30 fps zodat elk evenement onvergetelijk zal zijn.

Sound

De Liquid E2 heeft een indrukwekkend dual-speaker systeem en DTS Sound voor verbeterde audio met maximaal volume, zodat gebruikers optimaal kunnen genieten van hun favoriete muziek. De geïntegreerde Moodagent maakt muziekafspeellijsten op basis van de stemming van een persoon of gebruikt nummers uit de bibliotheek om afspeellijsten te maken die niet alleen passen bij iemands stemming, maar ook horen bij een specifieke muziekvoorkeur.

De Acer Liquid E2 is verkrijgbaar in Nederland voor een adviesprijs van € 229 (single SIM) en 249,- euro (dual-SIM). De Acer Liquid E2 zal beschikbaar zijn in twee kleuren: Rock Black en Classic White

Tagged with: , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.